Cleopatra Stratan invitată la "Te pui cu blondele?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cleopatra Stratan

Micuţa artistă, care a uimit România şi întreaga lume prin talentul său, va veni în platoul emisiunii "Te pui cu blondele?" pentru a dovedi că muzica nu este singura ei pasiune şi că poate face faţă cu succes unui concurs de cultură generală.

Unul dintre cei mai talentaţi copii ai show biz-ului românesc, Cleopatra Stratan (9 ani), vine astăzi, 30 mai, la Antena 1, în platoul emisiunii "Te pui cu blondele?", într-o ediţie specială dedicată copiilor, anunţă tvmania.ro.
Alături de prietenul ei, Dragoş, Cleo îşi testează cunoştinţele de cultură generală, în faţa a 50 de băieţei, la fel de ageri la minte ca şi ea.

Printre curiozităţile cu care micuţii i-au asaltat pe cei doi concurenţi a fost şi întrebările: „Ce ar zice tatăl tău, dacă ar afla că în pauze te pupi cu Dragoş?" sau „Ce faci cu banii de la concerte?". Cleopatra a ştiut însă să facă faţă tuturor întrebărilor.

Micuţa artistă a declarat, de curând, că urmează să-şi lanseze propria linie de rechizite şi accesorii pentru copii.

Iar pe 1 iunie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti, ea va susţine un concert. În cadrul spectacolului, ea îşi va lansa albumul "Melodii pentru copii".