Cruzime fără limite în Pakistan. Un bărbat şi-ar fi ucis cele două fiice şi patru nepoţi, pentru că una din ele s-a căsătorit din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock

Un bărbat din Pakistan este suspectat că şi-a ucis cele două fiice şi pe cei patru copii ai acestora, incendiindu-le casa, pentru că una dintre femei s-a căsătorit împotriva dorinţei sale, spune poliţia.

Manzoor Hussain este urmărit de poliţişti după ce ar fi incendiat locuinţa pe care surorile Fauzia Bibi şi Khurshid Mai o împărţeau într-un sat din districtul Muzaffargargh, centrul Pakistanului, a declarat un oficial din poliţie, Abdul Majeed, pentru Reuters, citată de CNN.

Soţul lui Mai a murit, de asemenea, în incendiu, a spus Majeed, scrie Digi24. 

În urmă cu aproximativ 18 luni, Bibi s-a căsătorit din dragoste cu Mehboob Ahmad, căsătorie cu care tatăl său nu a fost de acord, pentru că el susţinea ideea unei căsătorii aranjate.

Majeed a spus că Hussain, bărbatul căutat, locuieşte într-un sat din apropiere.

Soţul lui Bibi, Ahmad, a declarat la poliţie că nu era acasă în momentul incendiului şi că a găsit locuinţa arzând când s-a întors de la serviciu, dimineaţa devreme.

Ahmad a spus că fiul lui de 4 luni a murit în incendiu, alături de cei trei copii ai lui Mai, în vârstă de 2, 6 şi 13 ani.

Anual, sute de femei din Pakistan sunt ucise de rude dacă îndrăznesc să încalce tradiţia căsătoriei aranjate şi îşi aleg partenerul de viaţă din dragoste.