Trăistariu va concura la Eurovision pentru Moldova - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre participarea la Eurovision a lui Mihai Trăistariu, intenţiile soţului actriţei Brittaney Murphy sau părerea Alexandrei Dinu despre căsătorie. Printre alte subiecte, Jasmine a fost muşcată de deget, iar Gwyneth Paltrow a fost implicată într-un accident rutier.

Mihai Trăistariu va concura la Eurovision pentru Moldova. Mihai Trăistariu s-a pregătit serios pentru selecţia naţională Eurovision 2010, dar schimbarea regulamentului i-a venit de hac. Solistul are zece piese scrise de străini, însă numai compozitorii autohtoni au drept de participare. Cu o falcă în cer şi cu una în pământ, solistul vrea să se înscrie pentru Republica Moldova. Şansa lui Trăistariu de a spăla ruşinea din anii trecuţi, de la finalele concursului Eurovision, s-a spulberat de îndată ce s-a schimbat regulamentul, scrie Click.

Soţul lui Brittany Murphy are gânduri de suicid. Simon Monjack, soțul lui Brittany Murphy s-a gândit să se sinucidă, potrivit mamei sale. Moartea neașteptată a tinerei sale soții l-a afectat atât de tare, încât gândul unei sinucideri nu l-a ocolit. ”Simon este exact cum te-ai aștepta să fie cineva care a pierdut femeia iubită. Sunt zile în care nu-și dorește nimic altceva decât să își ia viața, iar în alte zile pare să se obișnuiască cu ideea. Este înnebunit de durere. Vorbesc cu el zilnic și adesea izbucnește în lacrimi”, a povestit mama lui, Linda, notează Click.

Alexandra Dinu nu vrea la altar. Frumoasa Alexandra Dinu a recunoscut, în sfârşit, că şi-a găsit un bărbat pe placul ei. Actriţa a povestit despre misteriosul partener într-un interviu acordat revistei Confidenţial, care va apărea pe piaţă săptămâna viitoare. Pe misteriosul bărbat, în vârstă de 30 de ani, Alexandra l-a cunoscut pe platourile de filmare. Deşi formează un cuplu de aproape trei ani, ei nu s-au mutat împreună, potrivit Libertatea.

Jasmine a fost muşcată de deget. Aflata in parcul Herastrau pentru sedinta de jogging, dansatoarea din buric Jasmine a remarcat-o, la un moment dat, pe Anca Badiu care isi plimba catelusa. Mare iubitoare de caini mici, ea insasi avand unul acasa, blonda s-a repezit sa o mangaie pe Bijou, chihuahua-ul cantaretei, negandindu-se nicio clipa ca micutul patruped ar putea avea obiectii la acest gest, anunţă Cancan.

Gwyneth Paltrow, implicată într-un accident rutier. Gwyneth Paltrow a tras o sperietură zdravănă după ce a fost protagonista unui accident rutier. Celebra actriţă se afla la volanul maşinii,în Londra, când , din cauza vizibilităţii reduse provocată de o furtună de zăpadă, a intrat în alt autoturism. Gwyneth conducea un BMW 4X4, când a intrat în coliziune cu o maşină marca Kia, informează Libertatea.