VIDEO O promovare neobişnuită: un videoclip pentru o maşină de lux a fost filmat cu iPhone 5s şi editat pe iPad Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 5s, la nevoie şi o cameră video foarte bună.

După ce Apple a lansat iPhone 5s, acesta a fost folosit pentru a filma o prezentare de modă a Burberry. Acum, acelaşi telefon e folosit pentru a realiza un videoclip de promovare a unei maşini de lux. Şi asta nu-i tot, videoclipul a fost editat pe iPad Air.

„Intelligent Details“, acesta e numele videoclipului de promovare a modelului Mulsanne de la Bentley. A fost filmat doar cu iPhone 5s, apoi a fost editat pe iPad Air. În septembrie anul trecut, acelaşi telefon era folosit de Burberry pentru a filma o prezentate de modă. Maşina de acum costă câteva sute de mii de dolari, telefonul şi tableta câteva sute de dolari, iar produsul final este impresionant.

Totuşi, asta nu înseamnă că oricine vrea să facă ceva similar va obţine acelaşi rezultat. Într-adevăr, producătorii au apelat la iPhone 5s şi iPad Air, dar au folosit sisteme de stabilizare scumpe şi foarte bune şi au folosit lentile suplimentare pentru anumite efecte vizuale. De asemenea, au utlizat aplicaţii mai bune pentru filmare, mai bune decât cea preinstalată pe iPhone.

În final, au editat pe iPad Air, deoarece această tabletă este integrată în maşini, iar ei au vrut să transmită că este o maşină configurată perfect pentru lumea modernă. Totuşi, deşi e foarte probabil să investeşti mai mult în accesorii decât în telefon, dacă vrei să realizezi astfel de videoclipuri, ei au reuşit să promoveze atât maşina Bentley Mulsanne, cât şi tableta şi telefonul de la Apple.

Videoclipul pentru Bentley

Videoclipul prezentării de modă

Mai multe pentru tine:
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Cine a fost Carlo Acutis, „influencerul lui Dumnezeu”, baiatul de 15 ani care va fi sanctificat de Papa Francisc
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Vânzătorii de legume și fructe din piețe, sancționați dur de Protecția Consumatorului. Ce nereguli majore au fost găsite
Inteligența artificială ne va lăsa fără slujbe. Elon Musk: „Probabil că niciunul dintre noi nu va mai avea un loc de muncă”
Patria superbă a trovanților și a schiturilor rupestre de la Curbura Carpaților. Ocazie uriașă de a „exploda” turistic FOTO
Britanic acuzat că a ajutat serviciile secrete rusești. El a fost arestat pentru că deținea „informații sensibile”
Începe weekend-ul incendiar al barajelor: Dinamo își joacă salvarea pe o primă colosală
Generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, inculpați și puși sub control judiciar după 15 ore de audieri
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”