Glovo măreşte distanţa de livrare şi aplică reguli stricte pentru siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada următoare, Glovo va mări distanţele de livrare, iar întreaga flotă de curieri va rămâne activă, astfel încât atât restaurantele, cât şi clienţii să beneficieze de acest serviciu.

În contextul noilor măsuri anunţate de Ministerul Afacerilor Interne şi Grupul de Comunicare Strategică, prin care se suspendă servirea şi consumul produselor alimentare şi băuturilor în hoteluri, restaurante şi cafenele, Glovo, serviciul de livrare rapidă care operează în prezent în 14 oraşe din România, îşi încurajează partenerii să continue să lucreze şi în această perioadă.

Astfel, Glovo îşi continuă activităţile de livrare în Bucureşti şi în ţară, la programul obişnuit, respectând angajamentul cu privire la regulile şi măsurile de siguranţă emise de autorităţi şi lucrând exclusiv cu restaurantele care respectă la rândul lor măsurile de siguranţă şi protecţie în prepararea şi ambalarea produselor.

Glovo pune în aplicare, în colaborare cu restaurantele partenere, reguli stricte pentru siguranţa curierilor şi a clienţilor săi:

●Sigilarea pungilor şi dezinfectarea acestora sau utilizarea a două pungi ca măsură de protecţie suplimentară.

●Eliminarea înmânării directe a comenzilor către curier; acestea vor fi aşezate pe un suport într-o zonă neutră a restaurantului.

●Introducerea comenzilor de către curierii Glovo în cutiile termoizolante înainte de plecarea acestora din locaţie. Curierii pot lăsa comanda în faţa uşii clientului, pentru a evita contactul cu acesta.

●Verificarea permanentă a stării de sănătate a angajaţilor restaurantelor, precum şi furnizarea echipamentelor de protecţie pentru aceştia.

“Ne aşteptăm ca livrarea să crească foarte mult în perioada următoare, recomandarea noastră este de a reorganiza activitatea internă şi meniul pentru a rămâne activi”, a mai declarat Victor Răcariu.

Câteva dintre măsurile de siguranţă adoptate de Glovo încă de săptămâna trecută au vizat dezactivarea semnăturii la livrare, impulsionarea plăţii cu cardul şi eliminarea zonelor cu risc ridicat din aria de livrări.

Mai multe pentru tine:
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”