Povestea tinerei care se taie şi îi oferă sângele iubitului: „regele vampirilor“ spune că numai aşa poate supravieţui FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tânără din Louisiana se taie pentru a-i oferi sânge iubitului. Acesta spune că numai aşa poate supravieţui.

O tânără permite să fie tăiată pentru ca prietenului său să-i bea sângele. Supranumit „regele vampirilor“, bărbatul spune că fata îi dă energia de care are nevoie pentru a trăi.

Blut Katzchen, o tânără de 28 de ani din Shreveport, Louisiana, a călătorit timp de un deceniu în Statele Unite pentru a satisface setea de sânge a bărbaţilor şi femeilor care sunt convinşi că au nevoie să-i bea sângele pentru a supravieţui. Cel mai recent admirator al ei, Michael Vachmiel, are 44 de ani şi este supranumit „Regele Vampirior“. Acesta pretinde că sângele tinerei îi dă energia de care are nevoie pentru a supravieţui. Cei doi se întâlnesc de câteva ori pe an pentru a efectua ritualul, scrie mirror.co.uk.

Blut spune că este o „lebădă neagră“, termenul descriind persoanele care îşi oferă de bunăvoie sângele pentru a fi băut. „Am fost vrăjită de cultura vampirilor de când eram foarte tânără. Am găsit o carte despre vampiri în colecţia surorii mele şi am devenit complet captivată de ea. Este nevoie de o anumită mentalitate pentru a te putea bucura de posibilitatea de a fi lebădă neagră“, a spus tânăra.

Aceasta l-a întâlnit pe Michael în urmă cu doi ani, la Balul Vampirilor, în Houston, Texas. Spre deosebire de filmele în care vampirii îşi înfig dinţii în gâtul victimelor, care luptă să scape, tânăra povesteşte că procesul este foarte curat, în condiţii de siguranţă şi consens.

Blut Katzchen şi Michael Vachmiel FOTO Captură Barcroft TV

„Trebuie să ai o legătură foarte bună cu persoana care se alimentează din sângele tău. Eu şi Michael avem o relaţie foarte intimă şi am încredere totală în el“, a spus Blut.

Michael a început să bea sânge la vârsta de 13 ani, participând la acest ritual la fiecare 2-3 luni: „Am început să beau sânge accidental. În timpul unui act sexual s-a întâmplat ca buzele mele să atingă câteva picături de sânge, a fost ca o revelaţie.“

În cadrul ritualului, cei doi folosesc o lamă de ras pentru a face o tăietură şi apoi un set de cupe care aspiră sângele. Aceştia sterilizează zona cu alcool, iar bărbatul foloseşte apă de gură înainte de a bea, pentru a fi cât mai curat. „Există unele riscuri, dar facem tot ce putem pentru ca ritualul să fie cât mai igienic. Facem acest lucru de aproape 13 ani si nu am avut nicio boală de sânge. Este un lucru spiritual pentru mine, sunt mândă că pot să ofer energie cuiva“, a spus tânăra.