GALERIE FOTO Angela Gheorghiu, la Opera din Muscat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filarmonica "George Enescu" a mers miercuri în Oman, la invitaţia Angelei Gheorghiu. Soprana a fost oaspete de onoare al unui concert care a avut loc la Opera regală din Muscat.

Concertul a marcat închiderea stagiunii lirice a operei. "De-a lungul întregii sale cariere, soprana Angela Gheorghiu a susţinut tineri artişti români, dorindu-i parteneri de scenă în concertele sale. Tocmai de aceea, solicitarea sa expresă a fost ca în seara de la Oman, ce îi este dedicată, să cânte alături de tenorul Ştefan Pop (câştigător al prestigiosului concurs Operalia - Milano), în compania Filarmonicii «George Enescu», sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare", a precizat Filarmonica "George Enescu" într-un comunicat.

Click pe foto pentru mai multe imagini!

Royal Opera House Muscat a fost inaugurată în luna octombrie a anului 2011 cu o superproducţie "Turandot" de Giacomo Puccni, sub bagheta lui Placido Domingo.

Construit la dorinţa sultanului Qaboos, edificiul de dimensiuni monumentale reflectă concepţia arhitecturală contemporană a Omanului. Capacitatea sălii este de 1.100 de locuri, iar scena şi instalaţiile de sunet şi lumină sunt conforme celor mai înalte standarde ale tehnologiei de astăzi.

Click aici pentru GALERIE FOTO!