VIDEO Biraghi, sperietoare pentru Chivu. Vezi super-golul fundaşului stânga de 17 ani din amicalul cu Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu Chivu titular, „nerazzurrii" s-au impus la scor de forfait în faţa lui Manchester City, prin dubla lui Obinna (38, 54) şi reuşita senzaţională a lui Biraghi (74). Jucătorul Primvarei a fost chiar cel care l-a înlocuit pe Chivu, în minutul 62.

La partida disputată pe M&T Bank Stadium din Baltimore nu a fost prezent şi tehnicianul lui City, Roberto Mancini, fost antrenor la Inter, care a revenit în Italia din cauza unor probleme medicale în familie. Antrenorul "cetăţenilor" la acest meci a fost Brian Kidd.

City a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 21, când fostul jucător al lui Inter, acum la gruparea engleză, francezul Vieira, a avut probabil ceva de împărţit cu fostul său coechipier, Marco Materazzi, pe care l-a faultat dur şi a fost eliminat.

În faţa celor 36.569 de spectatori adunaţi pe stadionul echipei de fotbal american Baltimore Ravens, Chivu a avut o evoluţie neconvingătoare, fiind notat cu 5 de site-ul fcinternews.it. Italienii au amendat imprecizia centrărilor sale, precum şi „brutalitatea" intervenţiilor sa.

Vezi aici cele trei reuşite ale lui Inter din meciul cu City