Urziceni bate în amicale cu Neaga în mare formă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana României, Unirea Urziceni, câştigat ieri, scor 2-0, amicalul disputat în cantonamentul de la Braşov în compania nou-promovatei Victoria Brăneşti. Deşi nu a marcat, ex-stelistul Adrian Neaga a făcut show, fiind cel mai bun om de pe teren.

  Au înscris Bilaşco '38 şi Bordeanu '90 din penalti.

Israelianul Roni Levi a folosit următoarea formulă: Arlauskis - P. Marin, Galamaz, B. Fernandes, Brandan - S. Paraschiv, Pădureţu - Semedo, Neaga, Todoran - Bilaşco. Au mai jucat C. Grigore, Mehmedovici, Nicu, S. Frunză, Onofraş, Bordeanu, Maftei, Maurice şi Marinescu.

Antrenorul Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a trimis iî teren următorii jucători: Stoicescu - Popa, Bar, Verio, Nicola - Simion, Negru, Ispir, Nicoară - Oprea, Coman.

"Va fi un campionat la fel disputat ca şi cel precedent şi surprizele vor fi din ce în ce mai multe, deoarece multe echipe se vor bate la titlu, dar sper ca noi sa ajungem să fim din nou campioni. Practic, noi de asta am rămas împreună, să continuam ceea ce am început la Urziceni, să demonstrăm că tot ce a fost aici în ultimii ani nu a fost o întâmplare", a spus Bilaşco.

"E clar că noi mai avem de muncă. Atunci când voi vedea potenţialul fizic şi psihic al echipei, voi putea da un verdict pentru viitorul acestei formaţii. Obiectivul nostru nu a fost stabilit deocamdată, dar se ştie că este evitarea retrogradarii. Ştim că va fi greu, pentru că toate meciurile noastre le vom juca practic în deplasare", a precizat Ilie Stan, antrenorul Victoriei Brăneşti.