Ştiinţa Bacău spulberă tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La feminin, Ştiinţa Bacău a debutat cu o victorie în Divizia A. Elevele antrenorului Florin Grapă au „îngropat” echipa Dinamo Bucureşti, cu un sec 3-0, pe seturi 25-18, 25-23, 25-16.

La feminin, Ştiinţa Bacău a debutat cu o victorie în Divizia A. Elevele antrenorului Florin Grapă au „îngropat” echipa Dinamo Bucureşti, cu un sec 3-0, pe seturi 25-18, 25-23, 25-16. Gazdele au practicat un joc spectaculos, adjudecându-şi multe puncte la blocaj şi pe serviciile nou-venitei Tatiana Liulenova.

Moldovencele au fost la conducere pe toată durata meciului, pe care l-au încheiat în mai puţin de o oră! După meci, Florin Grapă a declarat că partida a fost decisă de lipsa de omogenitate din lotul adversarelor.

 „Nu a fost uşor deloc. Cred că serviciul şi blocajul nostru au făcut diferenţa. Am văzut nişte minusuri în echipă pe care trebuie să le corectăm cât mai rapid”, a încheiat Grapă. Tatiana Liulenova a adăugat: „Puteam juca şi mai bine, dar este adevărat că dinamovistele nu au fost în apele lor. Atuul nostru a fost omogenitatea, lucru care nu s-a văzut în tabăra grupării din Bucureşti. Mă bucur pentru că am fost primită extraordinar în echipă şi am ajuns, în scurt timp, să fiu prietenă cu toate fetele din echipă”.