Steaua este interesată de fundaşul Mamadou Diallo de la Sivasspor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua este interesată de fundaşul Mamadou Diallo de la Sivasspor

Clubul Steaua este interesat de fundaşul Mamadou Diallo de la vicecampioana Turciei, Sivasspor, al cărei director tehnic spune că roş-albaştrii au făcut deja o ofertă pentru fotbalist, informează presa turcă.

"Pentru Diallo suntem în discuţii cu 3 sau 4 echipe, iar de curând am primit o ofertă şi de la formaţia Steaua Bucureşti, iar acum o analizăm şi pe aceasta", a spus Bulent Uygun, directorul tehnic al celor de la Sivasspor, citat de NewsIn.

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, marţi, că doreşte achiziţionarea unui fundaş stânga, iar Diallo este un fundaş de piciorul stâng, care poate juca atât în partea stângă a apărării, cât şi în centru.

Mamadou Diallo are 24 de ani, provine din Guineea şi are 12 selecţii la echipa naţională a ţării africane. El mai are contract cu Sivasspor până la data de 30 iunie 2010, iar în sezonul trecut a evoluat în 29 de partide, reuşind să marcheze şi un gol.

În altă ordine de idei, presa din Turcia mai notează că Sivasspor a ajuns la un acord cu columbianul Dayro Moreno, care este sub contract cu Steaua. Fotbalistul nu s-a prezentat la reunirea echipei şi a transmis conducerii că şi-a găsit o formaţie, care urmează să trimită o ofertă.