Schumi, debut pentru Mercedes GP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schumacher a facut primele ture cu Mercedes

Germanul Michael Schumacher a efectuat primele tururi de circuit la volanul monopostului său Mercedes, luni, la Valencia, la primele încercări în vederea Campionatului Mondial 2010 de Formula 1,

Septuplul campion mondial a rulat în cursul după-amiezii în faţa a numeroase camere de televiziune, într-o sesiune de antrenamente care marchează revenirea lui în Formula 1, eveniment îndelung comentat pe toate meridianele.

Concentrat, având pe cap o cască portocalie, Schumi s-a lansat fără să facă niciun semn spre pasionaţii veniţi în număr mare să asiste la evenimentul petrecut pe circuitul Ricardo Tormo din Cheste, în apropiere de Valencia.

Echipa Mercedes a făcut senzaţie în intersezon cumpărând scuderia Brawn GP, dublă campioană mondială în 2009, şi recrutându-l pe Michael Schumacher pe o perioadă de trei ani, la sfârşitul lunii decembrie.

Michael Schumacher, care a împlinit 41 de ani pe 3 ianuarie, se retrăsese din activitate la sfârşitul anului 2006. El va disputa pe 14 martie în Bahrein primul său Mare Premiu de F1 după 1.239 de zile de pauză.