Răzvan Florea va participa la cea de-a patra ediţie a Triathlon Challenge Mamaia 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medaliatul cu bronz în proba de 200 de metri spate la Jocurile Olimpice de la Atena, Răzvan Florea, va participa, sâmbătă, alături de alte 700 de persoane, la cea de-a patra ediţie a celui mai mare concurs de triatlon din Europa de Est, Triathlon Challenge Mamaia 2012.

Răzvan Florea s-a înscris atât în proba individuală, cât şi în cea de ştafetă. El a participat şi la ediţia de anul trecut. Dintre cei 700 de participanţi, jumătate s-au înscris în proba individuală, ceea ce reprezintă un record de participare.

Participanţii se vor întrece pe categorii de vârstă, în mai multe probe: Olimpică: înot 1.500 de metri - bicicletă 40 de kilometri - alergare 10 kilometri, Sprint: înot 750 de metri - bicicletă 20 de kilometri - alergare 5 kilometri, SuperSprint: înot 400 de metri - bicicletă 10 kilometri - alergare 2,5 kilometri, Ştafetă: echipe de trei persoane, pe distanţele Sprint şi Company Tri: triatlon pentru companii.
Evenimentul este organizat de clubul sportiv Smart Atletic, în parteneriat cu clubul sportiv Power Marine, DJST Constanţa şi Primăria Municipiului Constanţa.