Ratarea secolului în fotbal: A scos mingea de pe linia porții!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rocky Baptiste (numărul 18) este eroul imensei ratări

Imaginile video parcă ne fac mai mult să credem că Rocky Baptiste (Harrow Borough) nu a vrut să marcheze în poarta celor de la Waltham Abbey.

Cea mai mare ratare văzută vreodată pe un teren de fotbal s-a consemnat sâmbăta trecută într-o partidă disputată în Anglia, între Harrow Borough și Waltham Abbey. Rocky Baptiste, atacantul primei formații, l-a driblat pe portarul advers și a șutat mingea în afara terenului, chiar în momentul în care balonul se afla pe linia porții.

Din fericire pentru el, această ratare nu a dezavantajat formația sa, care s-a impus la final cu scorul de 5-3. Pagina de Internet a clubului Harrow Borough FC a numit această ratare drept "ratarea secolului". Imaginile video parcă ne fac mai mult să credem că Rocky Baptiste nu a vrut să marcheze acest gol.

Atacantul în vârstă de 37 de ani a înscris anul acesta 10 goluri, iar în cariera sa a mai evoluat la formațiile Wimbledon, Wealdstone, Hayes, Luton Town, Farnborough Town, Stevenage Borough, Margate, Gravesend&Northfleet, Havant&Waterlooville și Maidenhead United.

Vezi pe adevarul.es video cu ratarea uriașă a lui Rocky Baptiste!