Martina Hingis s-a măritat a doua oară, după ce s-a despărţit de soţul pe care îl bătea. Acuzaţii la adresa fostei mari campioane de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, săptămâna trecută, Karolina Pliskova s-a măritat, lumea tenisului a fost din nou în sărbătoare, la nunta unei alte vedete.

Chiar dacă s-a retras la finalul anului trecut din activitate, Martina Hingis a rămas tot în lumea tenisului, aşa că nunta ei de vineri a fost celebratăde sute de mesaje de felicitare de la jucătoare. Fostul lider mondial la simplu şi la dublu s-a măritat pentru a doua oară. De data aceasta, alesul inimii este un fost medic sportiv, Harry Leemann.

Nunta a avut loc vineri, la Bad Ragaz,o destinaţie populară în Austria, iar la petrecere au fost cam 140 de invitaţi.

Pentru Martina Hingis a fost a doua căsătorie, după ce în 2010 s-a măritat cu un sportiv, săritorul peste obstacole Thibault Hutin. S-au despărţit în 2013, iar la procesul de divorţ el a acuzat-o că l-a bătut. Hutin a depus chiar plângere la poliţie, precizând că a fost bătut de Martina şi de mama ei, după ce a prins-o pe fosta campioană cu un alt bărbat.

Mai multe pentru tine:
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani