Halep, analizată de Toni Nadal. Ce spune despre şansele româncei de a mai câştiga un turneu de Grand Slam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toni Nadal, unchiul şi antrenorul de care se leagă cele mai mari succese ale lui Rafael Nadal, a vorbit despre cea mai bună jucătoare de tenis a României, Simona Halep.

Toni Nadal a renunţat, în urmă cu patru ani, să îşi mai pregătească nepotul şi a ales să se ocupe de dezvoltarea

academia de tenis de la Manacor.

Întrebat ce crede despre Simona Halep şi rugat să analizeze jocul acesteia, Toni a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei. “Simona este o mare jucătoare, mă bucură să o văd că e mereu corectă. E foarte normală, nu se crede specială şi joacă foarte bine. În ziua de azi există un mare echilibru în tenisul feminin. Nu mai este ca în trecut, când Steffi Graf sau Serena erau la conducere. Simona este una dintre cele mai bune din lume de multă vreme şi sunt sigur că va rămâne acolo sus în continuare”, a declarat Toni Nadal într-un interviu acordat în exclusivitate pentru tiebreak.ro.

Toni Nadal crede că jucătoare din Constanţa mai poate câştiga trofee de Grand Slam, cu condiţia ca Simona să nu îşi piardă motivaţia : “Simona are un joc bun, multe abilităţi şi o viteză foarte bună. Are toate condiţiile să mai câştige şi alte turnee de Grand Slam. Totul va depinde de dorinţa ei, de cât de mult îşi va dori asta”, a mai spus spaniolul pentru sursa citată.