Galeria Rapidului nu-l mai vrea pe Coman, Copos nu e de acord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții galeriei Rapidului s-au întâlnit cu antrenorul Răzvan Lucescu și cu George Copos. Ei susțin ca Dani Coman să plece din Giulești, nedorind să-i scuze gestul făcut în timpul meciului pierdut (0-1) la Chiajna.

Copos nu pare deloc încântat de cererea suporterilor și a declarat pentru Mediafax: "Dacă suporterii pun condiţia ca Dani Coman să plece, atunci vor rămâne singuri. Noi nu vrem să ne autodistrugem. Ei ar trebui să îl înţeleagă. Coman rămâne portarul Rapidului. E unul dintre cei mai buni portari ai României. Antrenorul va decide dacă el va fi sau nu titular. El rămâne în lotul nostru".

Patronul Rapidului a explicat faptul că Dani Coman nu se află în cea mai bună perioadă a vieții sale. "Tatăl lui e grav bolnav de ciroză, iar ceea ce s-a întâmplat la acel meci a fost o descărcare nervoasă (n.r. - a aruncat cu o sticlă cu apă în galerie). Cu toate acestea, el a strâns din dinţi şi a intrat în poartă. E cu totul nedrept ce i se întâmplă. Regretă foarte mult gestul de atunci. Suporterii ar trebui să îl înţeleagă".

Într-o intervenție la GSP TV, Daniel Pancu și-a exprimat sprijinul pentru Coman. Gigi Corsicanu, în schimb, a spus la Digi Sport că nu crede că suporterii îl vor ierta pe Coman. "Am vorbit cu Răzvan Lucescu, iar el ne-a înțeles punctul de vedere". Fanii ar fi spus chiar că preferă ca Rapidul să înregistreze și rezultate negative, însă nu vor ca în poartă să se afle Dani Coman.