Froch rămâne dublu campion mondial. Victorie în faţa lui Groves, pe care aproape l-a leşinat prin KO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

80.000 de fani s-au înghesuit pe stadionul Wembley, din Londra, la o gală de box, în care capul de afiş a fost meciul Carl Froch - Gerorge Groves.

Pugilistul care i-a răpit lui Lucian Bute centura mondială IBF, în mai 2012, şi-a dovedit din nou clasa şi i-a administrat un KO nimicitor, în repriza a opta, mai tînărului său conaţional. A fost a doua întâlnire dintre cei doi, după cea de anul trecut, în care Groves s-a ţinut bine şi a acuzat că arbitrii i-au furat victoria. Şi aseară, el a început bine partida, dominând câteva runde, dar Froch s-a dovedit mult prea tare pentru a fi învins. În repriza a opta i-a aplicat un croşeu violent care aproape că l-a trimis în lumea viselor pe Groves. Acesta din urmă a avut nevoie de o mască de oxigen pentru a-şi reveni, după care a recunoscut superioritatea adversarului său. Carl Froch va împlini 37 de ani pe 2 iulie, Carl Froch rămâne dublu campion mondial al categoriei super-mijlocii, în versiunile IBF (centură cucerită pe 26 mai 2012 la Nottingham, în faţa lui Lucian Bute, după un knock-out tehnic reuşit în repriza a cincea) şi WBA (centură câştigată pe 25 mai 2013 la Londra, după ce l-a învins pe danezul Mikkel Kessler la puncte, după 12 reprize).

Carl Froch are 35 de meciuri la profesionişti, cu un palmares de 33 de victorii (24 prin KO), şi 2 înfrângeri

Mai multe pentru tine:
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa