FRF, „ruptă“ de realitate: Islanda - România se joacă, joi, cu spectatori! Anunţul oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă n-a aflat încă despre faptul că Islanda - România se joacă în prezenţa fanilor în tribune

Într-o intervenţie la Digi Sport, luni seară, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a anunţat că barajul de calificare pentru Euro 2020 se va disputa fără spectatori. Realitatea e alta.

Mai sunt două zile până la meciul Islanda - România (joi, ora 21.45, Pro TV) de la Reykjavik, însă unii oficiali ai FRF sunt „în ceaţă“ în ceea ce priveşte modul de organizare a partidei!

Concret, vorbim despre Mihai Stoichiţă care, luni seară, a făcut o declaraţie eronată la Digi Sport: „Se joacă fără spectatori, ni s-a comunicat protocolul“.

Afirmaţia lui Stoichiţă a venit la câteva ore după ce Federaţia Islandeză de Fotbal (KSI) astăzi dimineaţă, de „Adevărul“ aici.

Jurnalistul islandez, Sindri Sverisson, ne-a şi explicat modul în care se vor distribui biletele la meci: „350 de bilete vor fi puse în vânzare online. 100 de bilete vor ajunge la gruparea Tolfan, care susţine naţionala sub sloganul <<al 12-lea jucător>>, iar 450 de bilete vor ajunge la diverse firme şi companii care au parteneriat cu federaţia. Deci, în total, vor fi 900 de fani pe stadion“.