FOTBAL: Ancelotti vede o finală Chelsea - Milan în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ancelotti vede o finală Chelsea - Milan în Liga Campionilor

Antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, a afirmat că îşi doreşte să joace finala Ligii Campionilor contra fostei sale echipe, AC Milan.

"Sunt un câştigător? Nu, te poţi numi aşa numai la finalul sezonului. Să spunem doar că am înregistrat câteva succese", a spus tehnicianul lui Chelsea, alături de care a câştigat Supercupa Angliei şi primele două meciuri din campionat. "Sunt fericit în Londra, atmosfera este bună şi am un lot valoros. Este mai puţină presiune decât în Italia. Voi urmări foarte atent Serie A, ca un spectator foarte interesat. Nu vreau să fac predicţii, dar favorite par să fie Juventus, Milan şi Inter", a adăugat acesta.

Ancelotti a mai spus că două surprize ale campionatului pot să fie Palermo şi Napoli. El s-a declarat un susţinător al lui AC Milan, echipă pe care a antrenat-o timp de opt ani. "Este normal să fiu alături de Milan, dar mă va interesa şi jocul lui AS Roma. Mi-ar plăcea foarte mult să ajung în finala Ligii Campionilor şi să întâlnesc pe AC Milan. O partidă Chelsea-Milan pe Bernabeu ar fi spectaculoasă", a mai spus antrenorul lui Chelsea.

Tehnicianul consideră că în următorul sezon vor apărea noi jucători foarte valoroşi, după ce Kaka şi Zlatan Ibrahimovici nu mai evoluează la formaţii din Serie A. "Sunt curios să-l văd pe Diego la Juventus, dar şi pe Javier Pastore la Palermo. Poate să devină un mijlocaş foarte bun, unii îl consideră următorul Kaka. Juventus a făcut transferuri foarte bune în această vară, se va lupta la titlu", a adăugat italianul, care le-au urat succes lui Alessandro Del Piero şi Francesco Totti.