Fiul lui Adrian Mutu a avut o gaură de trei centimetri în inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şocată de ceea ce putea să i se întâmple lui Mario, Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Mutu, a lansat o campanie de prevenire a afecţiunilor cardiace la copii

La începutul acestui an, Mario (11 ani) a fost diagnosticat cu un defect septal atrial, adică o gaură în peretele dintre cele două camere superioare ale inimii. Luna trecută, fiul pe care Adi Mutu îl are împreună cu Alexandra Dinu a fost operat pe cord deschis la Milano, medicii fiind nevoiţi să-i coasă gaura de aproximativ trei centimetri. “A fost o veste teribilă, nu mi-a venit să cred. Am fost absolut şocată, am crezut că e o greşeală. Şi l-am dus, cred, la 8 sau 9 pediatri si toţi mi-au confirmat acelaşi lucru, că trebuie operat”, a mărturisit Alexandra Dinu, conform stirileprotv.ro. “Mergeţi cu copiii la cardiolog!”, a completat Alexandra, decisă acum să lanseze o campanie prin care părinţii să poată preveni la timp astfel de malformaţii. Nedepistată la timp, o asemenea afecţiune poate fi fatală. “E important să facem ecocardiografii copiilor, mai ales celor care practică sport”, a încheiat mama lui Mario.

Mario, atras mai mult de baschet
Cum sângele apă nu se face, Mario a moştenit pasiunea tatălui său pentru sport. Cu o mică deosebire: dacă Adi Mutu şi-a făcut un nume cu ajutorul fotbalului, Mario nu pare să urmeze aceeaşi cale. „Îmi place mai mult baschetul decât fotbalul”, a recunoscut Mutu junior. Totuşi, Mario are o echipă de fotbal favorită, AS Roma.

Mario, alături de cele două fete pe care Adrian Mutu le are împreună cu actuala soţie, Consuelo Matos