Emil Jula nu se simte bine la Duisburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul este accidentat şi va reveni pe terenul de joc peste patru săptămâni.

În vara acestui an, Emil Jula a semnat cu Duisburg şi se aştepta la lucruri măreţe. În sezonul trecut, echipa a ratat promovarea în Bundesliga în ultimele etape, astfel că acum, şefii zebrelor sunt decişi să nu mai repete greşeala. „Obiectivul nostru este clar promovarea", au spus aceştia înaintea sezonului. Dar, după numai trei etape, Duisburg este mai aproape de retrogradarea în al treilea eşalon fotbalistic german. Echipa lui Emil Jula este pe locul 15, cu un singur punct adunat.

În ceea ce-l priveşte pe atacantul român, el a apucat să joace în numai două partide. A fost titular în eşecurile cu Karlsruhe, scor 2-3, şi Energie Cottbus, scor 1-2. În acest ultim meci a suferit o accidentare la gambă şi va lipsi de pe teren nu mai puţin de patru săptămâni. „Sper să încep alergările la sfârşitul săptămânii, dar nu voi intra la joc decât în momentul în care nu voi mai simţi dureri. Îmi pare rău pentru echipă şi pentru coechipieri, dar chiar nu vreau să forţez", a afirmat Emil Jula.

Mai multe pentru tine:
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”