Elena Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Elena Bogdan, locul 202 WTA, a acces, miercuri, în turul secund al calificărilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Bogdan a învins-o, în runda ianugurală a calificărilor, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-4, după o oră şi 55 de minute, pe Michelle Larcher de Brito (Portugalia), poziţia 170 în ierarhia mondială.

În turul doi al calificărilor, Elena Bogdan o va întâlni pe Sophie Ferguson (Australia), cap de serie numărul 16 şi locul 133 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-3, de Madison Brengle (SUA), poziţia 155 în clasamentul mondial.

Pentru această victorie, Bogdan va primi 4.000 de euro.

Pe tabloul feminin al calificărilor de la Roland Garros se mai află patru jucătoare din România. Alexandra Cadanţu şi Mădălin Gojnea se vor întâlni în primul tur al calificărilor, Liana-Gabriela Ungur va juca împotriva sportivei Petra Martici (Croaţia), cap de serie numărul 3, iar Raluca-Ioana Olaru o va întâlni pe Heather Watson (Marea Britanie), cap de serie numărul 6.

Mai multe pentru tine:
Vânzătorii de legume și fructe din piețe, sancționați dur de Protecția Consumatorului. Ce nereguli majore au fost găsite
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Patria superbă a trovanților și a schiturilor rupestre de la Curbura Carpaților. Ocazie uriașă de a „exploda” turistic FOTO
Britanic acuzat că a ajutat serviciile secrete rusești. El a fost arestat pentru că deținea „informații sensibile”
Inteligența artificială ne va lăsa fără slujbe. Elon Musk: „Probabil că niciunul dintre noi nu va mai avea un loc de muncă”
Generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, inculpați și puși sub control judiciar după 15 ore de audieri
Începe weekend-ul incendiar al barajelor: Dinamo își joacă salvarea pe o primă colosală
Cine a fost Carlo Acutis, „influencerul lui Dumnezeu”, baiatul de 15 ani care va fi sanctificat de Papa Francisc