E oficial: Neagu, bugetarul cel mai bine plătit al ţării! CSM, clubul Primăriei, a făcut anunţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România, mereu fascinantă: Primăria Capitalei se plânge de lipsă de fonduri, oraşul arată groaznic, însă din bani publici se finanţează un club cu salarii de mii de euro lunar.

Ceea ce „Adevărul“ a scris, încă de la începutul lunii decembrie, s-a oficializat, astăzi: Cristina Neagu (33 de ani) şi-a prelungit şederea la CSM Bucureşti, semnând, probabil, ultimul mare contract din cariera sa. 

Potrivit informaţiilor „Adevărul“, Neagu, care câştiga deja 18.000 de euro pe lună, a început negocierile cu CSM pentru prelungire, solicitând 22.000 de euro lunar! După mai multe discuţii, părţile au ajuns la un acord prin care Cristina să aibă, totuşi, o mărire salarială, însă nu una atât de mare, pe cât a cerut ea. Astfel, Neagu ar urma să primească 20.000 de euro pe lună. Vorbim despre o sumă corectă pentru o handbalistă de valoarea ei. Doar că, având în vedere că vorbim despre bani publici, salariul lui Neagu a ajuns deja subiect de glumă, în mediul online, după cum „Adevărul“ a scris aici.

FOTO: CSM BUCUREŞTI / FACEBOOK

Ce a anunţat, astăzi, clubul CSM Bucureşti?

Continuăm împreună! Împreună cu cea mai bună jucătoare a lumii! 

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti îi anunţă atât pe fanii noştri, cât şi pe toţi suporterii handbalului din ţara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor şi în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani şi jumătate!

Cristina Neagu şi Clubul Sportiv Municipal Bucureşti au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina şi-a prelungit actuala înţelegere cu încă doi ani!

   

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM Bucureşti din 2017. 

Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ nr. 5 Bucureşti. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Vâlcea şi ŽRK Budućnost.

6 trofee a câştigat Cristina Neagu, de când e la CSM Bucureşti: două titluri (2018, 2021), două Cupe ale României (2018, 2019), două Supercupe ale României (2017, 2019).   4 e numărul sezoanelor în care Cristina Neagu a fost declarată cea mai bună handbalistă a lumii, în 2010, 2015, 2016 şi 2018.   2017 e anul în care Cristina Neagu a fost declarată Cetăţean de Onoare în oraşul Bucureşti.   264 de goluri are Cristina Neagu în Campionatele Europene de handbal, fiind cea mai bună marcatoare din istoria acestei competiţii.