Doar o părere... : Domniţa Mirela

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar o părere... : Domniţa Mirela

Mirela Stătescu este o funcţio­nară a clubului din Ştefan cel Mare.

E frumoasă şi aparent fragilă. Joia trecută, la meciul cu cântec trist dintre Dinamo şi Slovan, ea a tăbărât în spinarea unui suporter cu alură de bivol, pătruns în teren.

În timp ce namilele în uniformă se agitau neputincioase, Domniţa Mirela şi-a înfipt manichiura în tovalul unei galerii belicoase, ruşinând deopotrivă huligani dez­lăn­ţuiţi şi organizatori depăşiţi. Un asemenea subaltern brav ar trebui premiat.

Astăzi, UEFA dictează sancţiunea cuvenită unui club compromis. În prealabil, Dinamo, în iarbă, aliată cu şansa, a jucat cu ambiţie şi aplomb, depăşind-o pe temuta CFR Cluj. De data aceasta tribuna a fost golaşă.

Mişei, temându-se probabil de un filtru sever, fanii deşănţaţi de ieri au lipsit la întâlnirea cu roş-albii, care aveau nevoie de încurajarea lor entuziastă. Trena suporterilor a dezamăgit iarăşi. De unde se vede că în Groapă se agită un câine destoinic cu coada jigărită.

Ultima etapă a impus Braşovul, a confirmat Vasluiul şi a reabilitat Rapidul. În poarta giuleştenilor am văzut un june agil, încărcat de calităţi ca un pom de roade. Îl cheamă Straton. Vom mai auzi de el, sunt convins.