Declaraţie de colecţie a Serenei Williams despre Simona Halep: „M-a făcut să-mi doresc să ajung cât mai repede acasă, ca să mă antrenez special pentru ea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca împotriva Serenei Williams în sferturile de finală de la Indian Wells, un meci care se anunţă de gală pentru jucătoarea noastră.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de şapte ori până acum.  Serena a învins de şase ori, iar Simona Halep o singură dată. Victoria româncei a fost însă fabuloasă, în grupele Turneului Campioanelor de la Singapore, ediţia 2014. Halep a bătut-o atunci pe Wiliams cu 6-0, 6-2, cea mai drastică înfrângere a liderului WTA din 1998 încoace.

 La finalul acelui meci, Serena Williams a făcut e declaraţie memorabilă la adresa Simonei:  "Ea a jucat foarte foarte bine, iar eu am fost jenantă. Sinceră să fiu abia aştept următoarea noastră întâlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să mă antrenez, special pentru ea", a spus Serena la vremea respectivă.

Serena avea să-ţi ia revanşa la scurt timp, în finala turneului respectiv, când a zdrobit-o pe Halep cu 6-3, 6-0.

Pariu inedit pentru o victorie uriaşă. Simona Halep a acceptat o provocare în privinţa meciului cu Serena Williams 

Darren Cahill a intervenit decisiv şi a schimbat soarta meciului. Vezi ce i-a spus Simonei Halep la scorul de 3-1 pentru Barbora Strycova

Vezi AICI când are loc meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, în sferturile de la Indian Wells

Primul cec mai important pentru Simona Halep, într-un an 2016 slab financiar pentru ea

Cad ca popicele! Urmăritoarele Simonei Halep din clasamentul WTA nu reuşesc să se apropie de jucătoarea noastră