Dan Alexa: "Marea mea decepţie e că n-am luat un trofeu cu Poli Timişoara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Alexa, mijlocaşul Rapidului a vorbit în emisiunea Divizia Mitică, de la Radio GSP, despre marele său regret din cariera de fotbalist.

"Marea mea decepţie e ca n-am luat un trofeu cu Poli. Am jucat 4 finale, două de Cupă, două de campionat. E groaznic să vezi cum adversarul tău se bucură. Am petrecut 5 ani frumoşi, dar regret că n-a fost şi acea cireaşă de pe tort", a spus Dan Alexa la Radio GSP.

...despre transferul în China: "Eu m-am simţit foarte bine acolo, am jucat două sezoane. Nu regret că m-am dus, îmi pare rău doar că n-am mai prins echipa naţională"

...despre meciul cu San Marino: "Toată lumea a aşteptat Argentina. Din păcate, ei nu mai vin. În septembrie ne aşteaptă nişte meciuri decisive. Eu n-am fost chemat nici în mandatul precedent n-am, aşa cu nu sînt afectat. Dacă mă va chema voi răspunde mereu pozitiv"

...despre transferul lui Costel Pantilimon: "Merită să joace la Manchester City, dar îi va fi foarte greu. Practic, se bate cu portarul numărul unu al Angliei"

...despre cariera de antrenor: "Îmi doresc să rămîn în fenomen. Fotbalul mi-a dat multe, mi-e greu să fac altceva. Vreau să mai cîştig trofee, să am un final de carieră frumos. Vom vedea dacă voi fi un antrenor bun sau nu"

...despre arbitraj: "Domnul Tudor, spre surprinderea mea, nu mi-a mai dat de mult un galben. Sînt un jucător care dă tot. Sper doar să mă concentrez să nu primesc cartonaşe galbene. Mai greu să mă schimb acum"