Cupa Davis: România conduce Marocul cu 2-0. Marius Copil a câştigat în 39 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Copil

Jucătorul Adrian Ungur, locul 500 ATP, l-a învins pe Lamine Ouahab, locul 572 ATP, scor 6-0, 7-6 (7/3), iar România conduce Maroc, scor 2-0, în întâlnirea contând pentru turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

Meciul a durat o oră şi 17 minute.

În primul meci, Marius Copil, locul 84 ATP, l-a învins pe Amine Ahouda, locul 699 ATP, scor 6-0, 6-1, în 39 de minute.

Duminică, Marius Copil şi Florin Mergea vor evolua la dublu cu Ahouda şi Ouahab, iar apoi Copil va evolua cu Ouahab, iar Ungur cu Ahouda.

Întâlnirea România – Maroc se desfăşoară sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

"Nu mă aşteptam la un meci atât de scurt, de doar 39 de minute, chiar ]mi doream să joc mai mult şi să ofer un spectacol mai lung. Adversarul nu a fost pe măsură, nici eu nu l-am lăsat să intre în meci, dar a fost şi greu, că nu ştiam nimic despre el, nici măcar un clip pe Youtube. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla şi poate a avut emoţii şi el dar important este că am adus primul punct. Sper ca dublul de duminică să ne aducă 3-0", a declarat Copil.

Marius Copil a mulţumit fanilor prezenţi la Cluj, deşi întâlnirea are loc în perioada de Paşte. "Era normal să nu vină atât de multă lume, e Paştele, le mulţumim din suflet celor care au venit să ne încurajeze. Vom ciocni şi noi ouă roşii, dar deocamdată ciocnim mingiile şi mai întâi trebuie să câştigăm întâlnirea".