CM 2014. Capitanul Camerunului s-a accidentat la Mondiale şi poate rata tot turneul final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eto'o este cel mai reprezentativ jucător al Camerunului în Brazilia

Camerunezul Samuel Eto'o a suferit o accidentare la genunchi şi ar putea rata cel puţin cele două partide pe care naţionala africană le are de jucat la turneul final, cu Croaţia şi Brazilia.

Atacantul şi căpitanul Camerunului, Samuel Eto’o are probleme la genunchiul drept, motiv pentru care prezenţa sa în teren la următoarele două meciuri de la Cupa Mondială, cu Croaţia şi Brazilia, este pusă sub semnul întrebării, a anunţat selecţionerul Volker Finke.

“Are o problemă la genunchiul drept. El s-a mai confruntat cu această accidentrare şi în finalul sezonului cu Chelsea. Nu s-a antrenat sâmbătă şi nici astăzi (n.r. duminică)”, a declarat Finke în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Mediafax.

Samuel Eto’o a jucat 90 de minute în partida pe care Camerunul a pierdut-o, scor 0-1, într-un meci contând pentru grupa A a Cupei Mondiale. În clasamentul acestei grupe, pe primul loc se află Brazilia, gazda turneului final, urmată de Mexic, fiecare naţională cu câte trei puncte acumulate. Pe locul 3 este Camerun, iar pe patru Croaţia, niciuna dintre acestea neavând vreun punct după prima etapă.

CITIŢI ŞI:

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial

VIDEO Reportaj din Rio de Janeiro. Dolce Sport este singurul post TV de sport din România cu trimişi în Brazilia