Boloni e în pericol de a f i demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AS Monaco, echipă antrenată de Ladislau Boloni, a înregistrat o nouă înfrângere în prima ligă franceză, pierzând sâmbătă, pe teren propriu, 1-3 cu Toulouse. Ladislau Boloni e aproape de a

AS Monaco, echipă antrenată de Ladislau Boloni, a înregistrat o nouă înfrângere în prima ligă franceză, pierzând sâmbătă, pe teren propriu, 1-3 cu Toulouse.
Ladislau Boloni e aproape de a fi demis, susţine presa franceză, după ce AS Monaco a ajuns la a şaptea înfrângere după numai zece etape de Ligue 1. Ultimul insucces a avut loc sâmbătă. Monegascii au pierdut pe teren propriu în faţa modestei Toulouse, scor 1-3, formaţie care nu mai câştigase pe Stade Louis II din 1998. În ciuda zvonurilor apărute în mass-media din Hexagon, preşedintele lui Monaco, Michel Pastor, nu e dispus să se despartă aşa de uşor de antrenorul român. "Boloni este un antrenor bun şi nu cred că trebuie să plece", a declarat Pastor, însă oficialul grupării din Principat nu e dispus să lase lucrurile aşa: "Trebuie să discutăm în amănunt cu Boloni, pentru a vedea ce nu funcţionează". şi românul recunoaşte că echipa are probleme. "Este o situaţie foarte neplăcută şi foarte delicată. După ocaziile pe care ni le-am creat în partida cu Toulouse, cred că am fi meritat cel puţin un rezultat de egalitate. Trebuie să ieşim din această spirală negativă", a declarat Boloni. După zece etape, Monaco are şapte puncte şi ocupă penultimul loc în Ligue 1, retrogradabil. Pe ultimul loc se află FC Nantes, echipa lui Claudiu Keşeru.