Australian Open 2015. Se ştiu cele 8 tenismene calificate în sferturi: Venus Williams a scos-o pe Radwanska şi o poate întâlni pe Serena în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Venus Williams a eliminat-o pe Radwanska FOTO Ap

S-au stabilit cele patru sferturi de finală de la Australian Open. Primele trei favorite, Serena Williams, Maria Şarapova şi Simona Halep, sunt calificate pe tabloul celor mai bune opt tenismene de la primul Grand Slam al anului.

În ultima optime de finală de la Australian Open, Venus Williams a eliminat-o pe Agnieszka Radwanska, după trei seturi, scor 6-3, 2-6, 6-1! Sora mai mare a Serenei este în formă excelentă, ea câştigând şi turneul de la Auckland, de la începutul anului. 

Mai înainte, Dominika Cibulkova trecuse de Viktoria Azarenka, scor 6-2, 3-6, 6-3, iar Serena Williams a câştigat disputa cu Garbine Muguruza, tot în maxim de seturi: 2-6, 6-3, 6-2.

Cele patru sferturi de finală arată astfel:

Serena Williams (SUA, numărul 1 WTA)  – Dominika Cibulkova (Slovacia, 10)
Madison Keys (SUA, 35) – Venus Williams (SUA, 18)
Simona Halep  – Ekaterina Makarova  4-6, 0-6
Maria Şarapova  - Eugenie Bouchard 6-3, 6-2

Prima semifinală va fi sută la sută rusească, între Maria Şarapova şi Ekaterina Makarova. A doua semifinală va fi sută la sută americană, dacă Cibulkova nu o bate pe Serena. 

Mai multe pentru tine:
Barron Trump, primii pași în politică la 18 ani. Funcția pe care o va avea fiul cel mic al lui Donald Trump
Balanța financiară netă a României a crescut cu 65 de miliarde de euro de la aderarea la UE
Numărul bărbaţilor ucraineni care fug de mobilizare şi intră ilegal în Slovacia s-a dublat într-un an
Care este adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Cum se simte, de fapt, marele actor
Un bărbat amenință că se aruncă de la etajul unei parcări din Capitală
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Cristian Șofron, amintiri din timpul probelor pentru „Toate pânzele sus“: „S-au dat probe cu mulţi tineri, iar ultimii am rămas eu şi cu Mălăele“VIDEO
Geoană, noi critici pentru politicieni: Când se exprimă în limba romană, ai senzația uneori că îți vorbește corigentul clasei
Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin”, primele declaraţii după despărţirea de acesta: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”