Atenţie, Astra! Lyon a avut parte de un debut perfect de sezon în Ligue 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversara Astrei din play-off-ul Europa League, Olympique Lyon, a debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat din Franţa, câştigând cu 2-0 în faţa lui Rennes.

Astra are de ce să se teamă! Lyon, viitoarea adversară a giurgiuvenilor din play-off-ul UEFA Europa League, are parte de un start foarte bun de sezon. După două victorii în cupele europene, cu Mlada Boleslav, în turul 3 preliminar al Europa League, francezii au câştigat şi în campionat, scor 2-0, acasă, cu Rennes. 

Golurile învingătorilor au fost înscrise de Malbranque (64), respectiv Lacazette (73 pen). Meciul a fost dominat copios de gazde, care în etapa viitoare se vor deplasa la Touluse, pentru duelul cu echipa românului Grigore. În prima etapă, Touluse a suferit un eşec, 2-3 pe terenul lui Nice.

Manşa tur a partidelor din play-off-ul Europa League se dispută pe 21 august, iar returul este programat o săptămână mai târziu. Astra va juca primul meci în deplasare, în vreme ce Petrolul va evolua în tur în faţa propriilor suporteri contra lui Dinamo Zagreb.