Adevăr sau lăudăroşenie? Mărturia unui bişniţar român: "Am luat 1000 de bilete la Barcelona - Real"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar şi biletele

Un român stabilit în Spania, Cezar, a publicat o poză pe Facebook în care are împrăştiate în camera sa 1.000 de bilete la meciul Barcelona - Real Madrid. "Voi da lovitura, sper să scot 1 milion de dolari", spune el.

Când vine vorba de bişniţă cu bilete la meci, pe români nu-i întrece nimeni. Un anume Cezar a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care este înfăţişat cu 1.000 de bilete la meciul Barcelona - Real Madrid. Partida are loc pe Camp Nou la 22 aprilie şi poate decide titlu de campioană. Cezar este mândru că a pus mâna pe aceste tichete care, speră el, îi vor aduce un profit de 1 milion de dolari!. "Am o mie de bilete şi vreau să câştig un milion de dolari de urma lor. Credeţi că mă agitam pentru un singur bilet?", a afirmat el în ziarul "Reforma".

"Am fost la casa de bilete şi am cerut 1.000 de tichete. Le-am transportat cu o pătură acasă", se laudă românul. Această afirmaţie este îndoielnică, ţinând cont că oficial nu s-au pus în vânzare bilete. Totuşi, oficialii agenţiei ce se ocupă de vânzarea biletelor spun că bişniţarii au intrat deja în posesia unor tichete.