VIDEO Cine este Julie Mayaya, câştigătoarea de la „Vocea României“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul trecut, „Vocea României“ a avut un timbru masculin şi s-a numit Ştefan Stan. Anul acesta, Julie Mayaya a primit trofeul, reuşind să surprindă din cel puţin două motive: este printre puţinele femei câştigătoare ale unui concurs de talent-show şi nu se încadrează în profilul clasic românesc deoarece are origini congoleze.

Pentru a încheia cu succes cel de-al doilea sezon al emisiunii de la Pro TV, Horia Brenciu i-a ales elevei sale piese care i-au relevat sensibilitatea artistică şi talentul dezvoltat prin muncă.

Cântăreaţa a interpretat iniţial melodia dramatică a Larei Fabian, „Je T’aime“ şi a continuat cu un colaj de piese româneşti („Fetiţele din Bucureşti“, ,,Sanie cu zurgălăi“, ,,Strada Speranţei“ şi „O lume minunată“), alături de Andi Moisescu.

Punctul culminant a fost duetul cu Horia Brenciu, pe „Cose della Vita“ a lui Eros Ramazzotti şi a Tinei Turner.

Mayaya s-a remarcat încă de la audiţiile pe nevăzute, când a cântat „Hurt“, balada Christinei Aguilera, prin care a reuşit să-i impresioneze pe cei patru antrenori care şi-au dorit-o în echipa lor, comparând-o cu Macy Gray.

Julie Mayaya Nzal A Nka s-a născut în Iaşi, dar a copilărit mai mult în Republica Democrată Congo, ţara de origine a tatălui său (mama sa este româncă). Ulterior, tânăra în vârstă de 26 de ani a urmat cursurile Facultăţii Spiru Haret din Bucureşti, unde s-a specializat în matematică şi drept civil.

Pasionată de muzică, în 2000, Mayaya şi-a dedicat timpul pentru cultivarea talentului, iar din acest motiv şi-a întrerupt studiile, pe care le-a reluat ulterior. Solista s-a familiarizat cu atmosfera barurilor bucureştene, unde a cântat cu diverse formaţii, printre care KM0, The Crossroads, The Jet Set Band şi Yesterday Band.

Au urmat înregistrările cu Victor Lavric de la VLP Project, alături de care a lansat melodiile „Zi după zi“ şi „Te aştept să mai visăm“. Anul trecut, artista a colaborat cu DJ Raoul Russu, pentru mixul „Feelin’ Right“.

VLP Project şi Julie Mayaya - „Te aştept să mai visăm“

Mai multe pentru tine:
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră