Un actor din „Twilight“ a fost găsit mort în casă. Avea 30 de ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Gregory Tyree Boyce, în vîrstă de 30 de ani, care a avut rolul lui Tyler Crowley în franciza „Twilight“, a fost găsit mort în casă, alături de iubita sa.

Actorul Gregory Tyree Boyce şi iubita lui, Natalie Adepoju, au fost declaraţi decedaţi pe 13 mai, trupurile lor fiind descoperite în apartamentul actorului din Las Vegas de către o rudă. Deocamdată nu a fost stabilită o cauză oficială a decesului, scrie TMZ.

Mama actorului, Lisa Wayne, a confirmat ştirea printr-o postare pe social media.

„Vărul lui Greg a observat, într-o dimineaţă, că maşina lui era încă în faţa casei. S-a îngrijorat, pentru că ştia că trebuia să fie în Los Angeles. S-a dus la el şi l-a găsit mort“, a povestit un apropiat.

Actorul se mutase în Las Vegas pentru a fi aproape de familia sa şi, în ultimele săptămâni, „era preocupat să pună la punct la multe afaceri”, a spus mama lui în mesajul de pe internet.

Tyler şi iubita lui, Natalie, erau împreună de un an de zile.

Gregory l-a interpretat pe Tyler Crowley în franciza „Twilight“. Acesta era unul dintre prietenii Bellei (Kristen Stewart) de la liceu, pe care aceasta îl cunoaşte când ajunge în Forks, Washington, la începutul seriei.

Tyler şi iubita lui, Natalie 

Mai multe pentru tine:
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani