Prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit. Fiica muzicianului Bob Geldof avea de 25 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Peaches Geldof, a doua fiică a muzicianului Bob Geldof şi a Paulei Yates, a murit luni, la vârsta de 25 de ani, cauzele decesului nefiind încă stabilite, informează bbc.com, citat de Mediafax.

Într-o declaraţie de presă, poliţia din Kent a precizat: „Poliţia a fost chemată la ora 13.35, pe 7 aprilie 2014, la o adresă din apropierea Wrotham, în urma unui raport privind starea de sănătate unei femei”. „O femeie de 25 de ani a fost declarată decedată de Serviciul de ambulanţă South East Coast. Ofiţerii de poliţie investighează pentru a stabili circumstanţele decesului”, precizează declaraţia autorităţilor, citate de BBC.

„Suntem extrem de îndureraţi”, a declarat tatăl său, confirmând decesul vedetei. „Era cea mai rebelă, cea mai amuzantă, mai inteligentă şi cea mai bună dintre noi toţi”, a adăugat muzicianul.

Fiica lui Bob Geldof, Peaches Geldof era o cunoscută vedetă de televiziune din Marea Britanie, dar se remarcase şi ca model. În vârstă de 25 de ani, Peaches Geldof era mama a două gemene în vârstă de doi ani: Astala Geldof–Cohen si Phaedra Geldof-Cohen.

Peaches Geldof avea 11 ani când mama sa a murit. Născută în 1989, Peaches Honeyblossom Geldof a început o carieră în media la vârsta de 15 ani, când a început să scrie pentru revista Elle. A părăsit casa părintească la vârsta de 16 ani şi a continuat să lucreze pentru The Telegraph şi The Guardian, dar şi pentru emisiuni de televiziune, precum „OMG! with Peaches Geldof”, transmisă pe ITV2.

Thomas Cohen, soţul prezentatoarei TV, a oferit o scurtă declaraţie presei: „Scumpa mea soţie Peaches era adorată de mine şi de cei doi băieţi ai ei. O vom iubi pentru totdeauna", a afirmat acesta artistul care a fost alături de Peaches Geldof în ultimii ani.

Peaches Geldof a fost căsătorită anterior cu rockerul Max Drummey, dar cei doi s-au despărţit în 2009, după şase luni de căsnicie.

Ultimul mesaj de pe Twitter al vedetei TV, publicat duminică, prezintă o poză cu ea, copil fiind, în braţele mamei sale, potrivit sursei citate.

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged