Michael Douglas, un adevărat crai. Ce experienţe pasionale a trăit actorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones. Foto: Profimedia

Un răsfăţat al femeilor, Michael Douglas a fost un adevărat Don Juan în perioada sa de glorie. Iar unele poveşti din tinereţea sa sunt cu adevărat savuroase.

De când o iubeşte pe superba Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas e mai liniştit şi mai aşezat, chiar dacă şi în decursul mariajului lor au existat probleme.

Însă cei doi sunt acum un cuplu foarte sudat. Catherine şi Michael s-au cunoscut în august 1998, la Festivalul de Film de la Cannes, prin prietenii comuni Antonio Banderas şi Melanie Griffith - actorul povestind la un moment dat că a simţit că ea e aleasa după ce a aflat că e născută în aceeaşi zi cu el - 25 septembrie - şi că iubeşte golful. Mai mult, la prima lor întâlnire Michael nu s-a sfiit să-i spună: "Ştii, eu voi fi tatăl copiilor tăi".

De Anul nou, în 1999, Douglas a cerut-o în căsătorie la casa lui din Colorado - iar nunta care a urmat în noiembrie 2000 a fost una de anvergură. Printre cei 300 de invitaţi s-au numărat vedete de primă mână ca Sharon Stone, Jack Nicholson, Brad Pitt, Jennifer Aniston, Whoopi Goldberg şi Tom Hanks. Catherine a purtat o rochie semnată Christian Lacroix, care a costat 250.000 de dolari.

De-a lungul vremii, starul din ”Basic Instinct” a frânt multe inimi. Iar anumite femei nu au trecut acest lucru uşor cu vederea.

Citeşte mai departe aici...

Mai multe pentru tine:
Hellvig, sfaturi pentru liberali: „Guvernarea sau politica de dragul funcțiilor este mereu un blestem pentru un partid, chiar si pentru unul istoric“
Judecătorul Bogdan Aurescu a votat în favoarea deciziei CIJ privind Israelul, dar și-a nuanțat poziția
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Motivul pentru care CRBL și Elena Viscu au decis să pună capăt căsniciei lor. Artistul a dat cărțile pe față: „Poate de acasă nu pare așa”
Horoscop sâmbătă, 25 mai 2024: Zodia care intră într-o dispoziție romantică. Experiențe plăcute pentru unii nativi
Liderul Hezbollahului libanez promite „surprize“ Israelului: „Hamas v-a surprins, Yemen v-a surprins, Irakul v-a surprins“
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Migranţii construiesc o „armată” pentru a lovi America „din interior”, afirmă, fără dovezi, Donald Trump
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Egiptul va lăsa să intre ajutorul umanitar în Gaza prin punctul Kerem Shalom, anunță Casa Albă
Ilie Năstase, pe covorul roșu la Cannes. Între aplauze la scenă deschisă și „caracter de porc”