La doi paşi de milion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Virgil Ianţu e pe punctul de a da milionul de la „Vrei să fii milionar?“. Tudor Cojocaru e la doar două întrebări distanţă de marele premiu.

S-a înscris la „Vrei să fii milionar?" îndemnat de soţia sa şi a dovedit că este unul dintre cei mai buni concurenţi de până acum. A ajuns la doar două întrebări de marele premiu, iar numărul 13 i-a purtat noroc. Tudor Cojocaru s-a oprit, aseară, la cea de-a 13 întrebare nu pentru că ar fi răspuns greşit, ci pentru că a expirat timpul emisiunii. Are în momentul de faţă 100.000 de lei câştigaţi şi îşi va continua drumul spre milion în această seară, la Kanal D.

Tudor (28 de ani) este o persoană modestă, este căsătorit şi e tatăl unei fetiţe de 2 ani, Xenia. Predă religia la o şcoală din Răcăciuni, judeţul Bacău, şi vrea să devină preot. S-a îndreptat spre Teologie în clasa a X-a, până atunci dorind să urmeze ASE-ul. Spune că a fost „ca un moment de răscruce" şi că părinţii lui nu s-au amestecat în deciziile sale. Recunoaşte că nu-i place zgomotul şi îi e frică de fulgere. S-a pierdut când a venit în Bucureşti pentru concurs şi recunoaşte că îi displac aglomeraţia şi agitaţia din Capitală.

Vrea să-şi cumpere o maşină mai bună

Emisiunea „Vrei să fii milionar?" reprezintă pentru el o experienţă frumoasă, şi nicidecum o schimbare majoră a vieţii sale. Cu banii câştigaţi  la acest concurs vrea să-şi schimbe maşina cu una mai bună, nu nouă, ci second-hand. În prezent are un Matiz, acesta fiind cel mai scump lucru pe care şi l-a achiziţionat până acum. Vrea să-şi mai cumpere o icoană pe care să o doneze bisericii, iar restul îi va pune la bancă, la păstrare.

El spune că cel mai greu nu este să răspunzi la întrebări, ci să te acomodezi cu atmosfera şi să treci de piedicile puse de Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii. „Dificile pentru mine au fost acomodarea pe scaun, atmosfera, faptul că mă aflam pentru prima oară într-un platou de televiziune şi că se filma. Muzica mă neliniştea, luminile, o anumită vibraţie care venea de la boxe şi din podea. În plus, dacă eşti nesigur pe tine, Virgil îţi poate pune mari probleme", a declarat acesta. Este telespectator fidel al emisiunii, îi place să o urmărească şi o consideră un exerciţiu antrenant. Nu a mai participat până acum la o altă emisiune de cultură generală.Tudor s-a mai înscris la „Vrei să fii milionar?" şi de două ori a ajuns până în etapa cu 80 de concurenţi.

N-a dat înapoi şi, până la urmă, a ajuns printre cei 10 finalişti, şi apoi pe scaunul „milionarului". Nu s-a pregătit preliminar pentru concurs. Tot ce a făcut a fost să intre pe internet pentru a se documenta despre capitalele lumii, dar până acum nu a avut nicio întrebare de genul acesta.