FOTO Scarlett Johansson, imaginea unui sex-shop obscur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scarlett Johansson se bucură că are fani mexicani

Actriţa americană Scarlett Johansson a devenit fără să vrea imaginea unui magazin de jucării sexuale.

Site-ul tmz.com a publicat o fotografie în care se poate vedea actriţa americană ilustrând un pliant pentru un sex shop. Pliantul a fost realizat pentru magazinul numit VIP, din oraşul Calexico, de la graniţa Californiei cu Mexicul.

Practic, imaginea vedetei a fost asociată cu reclama din dreapta pliantului: casete şi DVD-uri cu filme porno, lubrifianţi, jucării, vibratoare şi alte astfel de obiecte.

Cu toate că au folosit imaginea actriţei pe pliant, reprezentanţii magazinului cel mai probabil au căutat o poză pe Google şi au ales-o la întâmplare. Contactaţi de cei de la TMZ, ei au negat că ar şti cine este Scarlett Johansson. „Ce legătură are cu pliantul? Nu ştiu cine este Scarlett Johansson. Patronul a dat comandă de pliante, a spus că avem nevoie de o imagine cu o femeie pe ele, iar firma care le-a făcut a executat comanda", a spus un reprezentant al magazinului.

Scarlett Johansson a mulţumit site-ului TMZ pentru descoperirea lor, fiind şi ironică, spunând că se bucură că are grupuri de fani mexicani.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI