FOTO Mădălina Ghenea, apariţii strălucitoare la Săptămâna Modei din Milano: cu ce ţinute a atras toate privirile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa şi modelul Mădălina Ghenea (31 de ani) a atras toate privirile la evenimentele din cadrul Săptămânei Modei din Milano datorită ţinutelor spectaculoase pe care le-a purtat.

Mădălina Ghenea a fost prezentă la mai multe evenimente organizate în cadrul Săptămânii Modei din Milano. 

Actriţa a participat în weekend, 21-22 septembrie, la amfAR Gala Milano, un eveniment caritabil organizat în cadrul evenimentului.

Pentru această ocazie, Ghenea a îmbrăcat o rochie albă, mulată, cu crăpătură adâncă pe picior, compusă din o multitudine de pietre, paiete şi mărgele, care a făcut-o să strălucească din cap până în picioare. Rochia lungă până la pământ este cu un umăr gol şi mânecă lungă.  

   

FOTO Profimedia

FOTO Profimedia

La această rochie, actriţa a accesorizat o brăţară, cercei cu piatră verde şi un inel cu pietre preţioase şi a asortat o pereche de sandale cu toc argintii. 

FOTO Profimedia

Şi la petrecerea Vogue Italia Cocktail Mădălina Ghenea a întors toate capetele cu ţinuta sa, când a apărut într-o rochie nude lungă şi strâmtă, stil sirenă, cu mâneci lungi şi aplicaţii din paiete aurii şi pene în partea de jos. În completarea acesteia, a purtat o curea subţire metalică aurie. 

FOTO Guliver/Getty Images

FOTO Guliver/Getty Images