FOTO Doi mari actori de la Hollywood s-au sărutat pe buze la premiera „Star Trek: Picard“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ian Mckellen şi Patrick Stewart s-au sărutat pe buze la premiera serialului „Star trek: Picard“ FOTO Guliver/Getty Images

Doi dintre cei mai mari actori de la Hollywood, Patrick Stewart (79 de ani) şi Ian McKellen (80 de ani), homosexual declarat, s-au sărutat pe buze la premiera serialului „Star Trek: Picard“.

Vedeta serialului „Star Trek: Picard“, Patrick Stewart, şi prietenul său cel mai bun, Ian McKellen, s-au sărutat pe buze când s-au întâlnit pe covorul roşu la premiera producţiei, notează Daily Mail.

În cadrul evenimentului de lansare a serialului produs de Amazon, care a avut loc la Odeon Luxe din Leicester Square, Londra, Patrick Stewart a fost însoţit la premieră de soţia sa, Sunny Ozell (41 de ani).

Sărutul dintre Ian McKellen şi Patrick Stewart FOTO Profimedia

Momentul sărutului s-a produs după ce Ian McKellen, homosexual declarat, a îngenuncheat în faţa lui Stewart. De asemenea, pe parcursul serii, cei doi au avut mai multe momente în care au afişat gesturi tandre unul faţă de celălalt: s-au pupat pe obraz, s-au îmbrăţişat şi s-au ţinut de mână. 

Ian McKellen a îngenuncheat în faţa lui Patrick Stewart FOTO Guliver/Getty Images

Deşi multă lume s-a grăbit să se gândească la faptul că cei doi ar fi fost iubiţi, Stewart şi McKellen, care au mai fost fotografiaţi în astfel de ipostaze şi în trecut, s-au amuzat punând totul pe seama prieteniei dintre ei. Ian McKellen şi Patrick Stewart s-au sărutat şi pe covorul roşu al premierei filmului „Mr. Holmes“, din 2015.

Actorii Ian McKellen şi Patrick Stewart s-au sărutat pe covorul roşu FOTO Getty Images

Cei doi actori au jucat împreună în „X-Men“, interpretându-i pe profesorul Charles Xavier, respectiv pe Magneto.

Ian McKellen a fost numit cavaler în 1991 de regina Marii Britanii. El a anunţat în 1988 că este homosexual, iar un an mai târziu a devenit membru fondator al Stonewall, o organizaţie care militează pentru drepturile LGBT din Marea Britanie.

Patrick Stewart a fost înnobilat şi el, în 2010. În prezent, este la a treia căsnicie şi are doi copii, o fată şi un băiat. Cea de-a treia căsnicie a lui Stewart a fost oficiată, în 2013, chiar de Ian McKellen.