FOTO Cum arată iubita lui Gerard Butler: în ce ipostaze a pozat actorul cu aceasta pe covorul roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Gerard Butler (49 de ani), unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywod, şi-a făcut apariţia alături de iubita lui la premiera filmului „Angel Has Fallen“.

Gerard Butler a defilat pe covorul roşu de la premiera filmului „Angel Has Fallen“, peliculă în care actorul este protagonist şi care va avea premiera vineri, 23 august, alături de iubita lui, designer-ul de interior şi fost model Morgan Brown (48 de ani), scrie People.

La premiera noului film de acţiune-thriller, de la Los Angeles, cei doi au pozat în ipostaze romantice, afişând gesturi tandre, şi s-au sărutat în văzul tuturor. 

Îmbrăcat într-un costum maro, Butler nu s-a sfiit să o sărute pe iubita lui, după ce a zâmbit, fericit, alături de aceasta. 

FOTO Guliver/Getty Images

Morgan Brown  a purtat pentru o rochie neagră, cu decupaje în zona taliei, ce i-au scos în evidenţă silueta, şi crăpată pe picior. Iubita lui Butler a accesorizat ţinutei o brăţară, mai multe inele şi o pereche de cercei, toate aurii. Rochia a asortat-o cu pantofi stiletto şi un clutch în aceeaşi nuanţă. 

Gerard şi Morgan, designer de interior, au fost văzuţi pentru prima dată împreună în Malibu, California, în anul 2014, însă s-au despărţit după numai un an. Cei doi au fost surpinşi din nou împreună în iulie 2017, când au fost fotografiaţi pe o plajă din Tulum, Mexic. 

Gerard Butler a avut o relaţie în urmă cu mai mulţi ani cu românca Mădălina Ghenea, fost model Peroni, în vârstă de 31 de ani. Cei doi au avut o relaţie de nouă luni, începută în septembrie 2012.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler