Familia lui Toni Tecuceanu vrea două milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Toni Tecuceanu a murit în ianuarie 2010

Familia actorului Toni Tecuceanu şi-a majorat pretenţiile şi cere daune morale în valoare de două milioane de euro în procesul intentat în cazul morţii lui Toni Tecuceanu, potrivit stirileprotv.ro.

Membrii familiei Tecuceanu sunt supăraţi că profesorul Adrian Streinu Cercel refuză invitaţiile oficiale ale instanţei pentru a lămuri cazul morţii actorului.

Se judecă de un an

În martie 2010, fratele şi tatăl lui Toni Tecuceanu l-au dat în judecată pe Adrian Streinu Cercel, dar şi Institutul „Matei Balş", cerând comunicarea întregului dosar medical al actorului şi daune morale în valoare de un leu la acea vreme. Familia a reclamat că, pe lângă supărarea cauzată de pierderea unui membru al familiei, s-a adăugat şi isteria publică provocată de Adrian Streinu Cercel, membrii familiei fiind ocoliţi şi evitaţi chiar de către prieteni sau cunoscuţi tocmai pentru a nu risca să fie infectaţi cu virusul gripei noi.

În ultima zi de viaţă a actorului, familia a fost informată că acesta a depăşit faza critică, însă bacteria se menţinea în organism şi exista riscul să afecteze rinichii. La 5 ianuarie 2010, la ora 7.00, actorul a decedat, medicii explicând familiei că organismul acestuia nu a mai rezistat şi este probabil să fi suferit un infarct, după care s-a decis efectuarea unei necropsii.

„În aceste condiţii am fost surprinşi şi indignaţi de apariţia pe posturile de televiziune şi în presa scrisă a pârâtului Adrian Streinu Cercel, care a declarat că decesul lui Tecuceanu Aurelian Antonio a fost cauzat de gripa porcină", se arată în acţiunea depusă la judecătorie. 

Mai multe pentru tine:
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar
Florin Arteni şi Florin Lehaci, argint pentru România în proba de dublu rame masculin, la Europenele de Canotaj de la Szeged
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta