EXCLUSIV Faith No More, în vizită la Palatul Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV Faith No More, în vizită la Palatul Parlamentului

„Adevărul” vă prezintă în exclusivitate fotografii şi reacţii de la membrii trupei americane care au mers la fosta Casă a Poporului înainte de concertul de diseară. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Turul special a început în jurul orei 15.20 şi s-a terminat chiar înainte de închiderea programului de vizirare, la ora 16.00.
Membrii formaţiei şi-au exprimat încă de acum câteva zile dorinţa de a vedea clădirea, un simbol al perioadei comuniste din România. Însoţiţi de o parte dintre organizatorii concertului de la Bucureşti şi de un singur bodyguard, tot din România, cei cinci rockeri au venit la Parlament cu un maxi-taxi.

Îmbrăcaţi lejer, cu tricouri, bermude şi şlapi, muzicienii s-au „pierdut” în mulţimea de turişti străini de la intrarea sediului parlamentului.

La sfârşitul turului, membrii trupei au spus că le place foarte mult actualul sediul al Parlamentului României, declarându-se impresionaţi de tablourile şi arhitectonica clădirii. Bateristul trupei a spus în glumă că lui i-a plăcut cel mai mult piscina aleşilor statului.

După tur, rockerii au mers să încerce mâncare tradiţională românească la unul dintre restaurantele cu specific din zona Teiul Doamnei.