Chitaristul Aerosmith Joe Perry a fost spitalizat de urgenţă. Care este starea artistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joe Perry FOTO Dorin Constanda

Chitaristul grupului rock american Aerosmith, Joe Perry, în vârstă de 68 de ani, a fost spitalizat de urgenţă, după ce sâmbătă seara s-a prăbuşit la ieşirea de pe scena pe care a cântat într-un concert al lui Billy Joel (69 de ani).

Conform purtătorului său de cuvânt, Marcee Rondan, Joe Perry s-a prăbuşit la ieşirea de pe scena concertului lui Bill Joel, din New York, unde chitaristul a fost invitat să cânte piesa trupei Aerosmith „Walk This Way“ din 1975, conform News.ro.

În momentul în care i s-a făcut rău, muzicianul nu putea respira, iar o echipă medicală i-a acordat asistenţă, i-a dat oxygen şi i-a introdus un tub pe trahee. El a fost spitalizat duminică, a explicat purtătorul de cuvânt, precizând că Perry „s-a trezit, este în stare stabilă şi este capabil să comunice“, dar va rămâne internat, potrivit Daily Mail

Chitaristul a anulat un concert pe care trebuia să-l susţină duminică în Florida şi „ar trebui să îşi reia turneul ceva mai târziu în cursul acestei luni“.

Joe Perry este unul dintre membrii fondatori ai grupului Aerosmith, născut în Boston în 1970.

El a povestit de mai multe ori că a suferit de dependenţa de alcool şi de droguri de-a lungul anilor, în special la sfârşitul anilor 1970. 

În urmă cu doi ani, el a leşinat chiar pe scenă, în timpul unui concert al grupului Hollywood Vampires, o altă formaţie cu care colaborează. Atunci, starea sa a fost pusă pe seama oboselii, după ce chitaristul susţinuse mai multe concerte la rând. 

Joe Perry a concertat la Bucureşti, în 2010, alături de Aerosmith, şi în 2016, împreună cu The Hollywood Vampires.