Céline Dion şi James Corden au recreat o scenă faimoasă din „Titanic“. Imaginile amuzante cu cei doi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celine Dion şi James Corden FOTO Instagram James Corden

Celine Dion (50 de ani) şi comediantul James Corden (40 de ani) au recreat o scenă faimoasă din „Titanic“, film pentru care artista a interpretat hit-ul „My Heart Will Go On“.

Cunoscuta cântăreaţă de origine canadiană şi comediantul britanic au recreat, în mod amuzant, faimoasa scenă din „Titanic“, în care Jack (Leonardo DiCaprio) o îmbrăţişează pe Rose (Kate Winslet) pe prova vasului. 

Momentul, pus în scenă la Caesar's Palace din Las Vegas, va apărea în show-ul de noapte al comediantului britanic, „Karpool Karaoke“, scrie Daily Mail. 

Celine Dion a interpretat hitul „My Heart will Go On“, coloana sonoră a blockbusterului regizat de James Cameron şi care a fost lansat în 1997, devenind ulterior cel mai cunoscut film al tuturor timpurilor.  

Celine Dion şi James Corden, imitându-i pe Rose şi Jack din „Titanic“ 

Celine Dion şi James Corden 

„Titanic“ (1997) este unul dintre cele mai cunoscute filme ale tuturor timpurilor, bazat pe povestea tragică a scufundării celui mai mare vas din lume la acea vreme (1912), în timpul călătoriei din Anglia spre New York. Ecranizarea, regizată de James Cameron, a câştigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoria Cel mai bun film şi Cel mai bun regizor, şi a fost filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, până când „Avatar“, regizat tot de Cameron, l-a întrecut în 2010.