O pasionată de arte marţiale care a gătit pentru Michael Bolton se duelează la „Top Chef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a obţinut centura maro la competiţiile de arte marţiale, Alexandra Leon a lăsat sportul pe locul doi pentru a se remarca în emisiunea culinară de la Antena 1. Concurenta îşi va evidenţia talentul în bucătărie luni, de la ora 20.30.

Alexandra Leon a practicat arte marţiale timp de zece ani, iar tot acest timp, gătitul a rămas un ritual special, mai ales atunci când a avut ocazia de a prepara bucate pentru cântăreţul american Michael Bolton şi pentru Principesa Margareta a României.

Plăcerea de a petrece cât mai mult timp în bucătărie a determinat-o pe concurentă să lase sportul pe locul doi, dar şi facultatea şi job-ul iniţial. „În perioada facultăţii am lucrat într-un birou de arhitectură. Faptul că ajunsesem să câştig mulţi bani nu-mi aducea împlinirea sufletească, pentru că numai în bucătărie mă regăseam în totalitate“, a mărturisit ea. În ediţia de luni, participanta va beneficia de recomandările şi evaluările corecte ale experţilor, cei trei membri ai juriului, Nicolai Tand, Joseph Hadad şi Tudor Constantinescu.

Cu toate că visează la o carieră în bucătărie, fata a avut şi avantaje pentru că şi-a dedicat timpul sportului. Centura maro obţinută în urma competiţiilor la care a participat şi pe care le-a câştigat a ajutat-o când a fost nevoită să o apere pe sora sa. „Eram împreună cu ea pe stradă şi nişte băieţi s-au luat de noi. Am încercat pe cât posibil să evit confruntarea fizică, dar atunci când unul dintre bărbaţi a pus mâna pe sora mea, i-am dat un picior de l-am lăsat lat pe jos. Din fericire, după incident am fost lăsate în pace“, a mai povestit Alexandra.

Telespectatorii o pot urmări pe tânără, în duel la"Top Chef", pe 28 octombrie, de la 20.30, la Antena 1.

Mai multe pentru tine:
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. El este inculpat într-un dosar de mită și trafic de influență