Iulia Albu pleacă de la PRO TV. Stilista nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Faacebook Iulia Albu

Vara au loc transferuri interesante în televiziune, iar vedetele se mută de la un post la altul, mai ceva ca fotbaliştii care schimbă echipele. Este şi cazul Iuliei Albu, care nu va mai apărea în emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV, unde comenta ţinutele vedetelor, la rubrica "Marţea Neagră".

Vara lui 2021 pare să fie una plină de noutăţi în ceea ce priveşte transferurile din televiziuni. Una dintre vedetele Pro TV-ului care şi-a făcut deja mutarea este chiar Iulia Albu, care a plecat de la emisiunea lui Cătălin Măruţă, "La Măruţă".

Invitată recent în podcastul "La Măruţă", Iulia Albu (39 de ani) şi moderatorul podacastului au povestit, printre altele, şi despre faptul că vedeta nu va mai face parte din echipa de la PRO TV. Că în toamnă va există un alt proiect unde să-şi ofere serviciile. În plus, fashion editorul are şi multe proiecte personale, pe lângă cele din televiziuni.

Citeşte continuarea pe click.ro

Mai multe pentru tine:
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”