Cine o va înlocui pe Adela Popescu în emisiunea „Vorbeşte lumea“. Actriţa a intrat în concediu de maternitate: „Mulţi mi-au spus că şi-aşa am stat prea mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „Vorbeşte lumea“ a rămas doar cu un singur prezentator, respectiv Gabriel Coveşeanu (Cove), după ce partenera sa de platou, Adela Popescu, a intrat în concediu maternal. Totuşi, Pro TV anunţă că realizatorul va avea alături în fiecare ediţie câte un invitat special.

După ce actriţa Adela Popescu a intrat în concediu pentru a se pregăti de naşterea primului său copil, Cove a apelat la numeroşii lui prieteni din showbizul românesc pentru a-i avea invitaţi speciali în emisiunea „Vorbeşte lumea“. Prima care a răspuns provocării este cântăreaţa Giulia Anghelescu, aşa că de marţi cei doi vor dezbate împreună subiecte de lifestyle, sfaturi practice, sănătate şi nutriţie. Emisiunea este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalele orare 11.30-13.00 şi 14.00-15.00.

La rândul ei, Adela Popescu şi-a anunţat plecarea temporară de la Pro TV prin intermediul unui text publicat pe blogul personal, precizând că nu şi-a imaginat niciodată că o să-i placă atât de mult formatul propus de Pro TV şi că despărţirea va fi atât de grea. 

„De astăzi (27 mai – n.red.) intru în concediu de maternitate până în toamnă. Sunt în luna a noua de sarcină, aşadar micuţul poate apărea în orice clipă. Mulţi mi-au spus că şi-aşa am stat prea mult, că m-am expus, că am riscat. Eu şi Radu am simţit altfel. Atâta timp cât mă simţeam perfect, cât emisiunea şi întâlnirea cu colegii îmi dădeau o stare de bine şi cât totul decurgea perfect exact în formula asta, de ce să schimb? Acum deja lucrurile s-au schimbat. Mă uit în oglindă şi văd cum burtica coboară uşor, uşor, respir mai greu şi chiar simt că e momentul să stau pe lângă cuib, să-l pregătesc, să dezmierd, să-l umplu de viaţă“, a scris Adela Popescu. 

Adela Popescu (29 de ani) şi Radu Vâlcan (38 de ani), care s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru telenovela „Iubire şi onoare“, s-au căsătorit în secret în vara anului 2015, după cinci ani de relaţie.