Festivalul Glastonbury nu va avea loc în 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înfiinţat de  Michael Eavis, Festivalul de la Glastonbury este un eveniment care se desfăşoară anual, timp de cinci zile, în regiunea South West, lângă Pilton, Anglia FOTO Arhivă

Organizatorii Festivalului Glastonbury din Marea Britanie, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri muzicale din lume, au anunţat, luni, că nu vor organiza o ediţie a acestui eveniment în 2018, informează site-ul contactmusic.com, citat de News.ro.

Anunţul a fost făcut prin intermediul unui mesaj publicat, luni, pe site-ul oficial al Festivalului Glastonbury, în care organizatorii au anunţat punerea în vânzare, în luna octombrie, a biletelor pentru ediţia din 2017 a evenimentului.

„Putem să confirmăm faptul că vom lua o pauză în 2018, pentru a oferi fermei, satului (Pilton din comitatul britanic Somerset) şi echipei festivalului un an tradiţional de pauză“, au precizat organizatorii.

În acelaşi mesaj, organizatorii au infirmat zvonurile referitoare la o schimbare a locului de desfăşurare a festivalului: „Nu există niciun plan pentru a organiza festivalul într-un alt loc în 2018“.

Biletele pentru ediţia din 2017 a evenimentului, comercializate la preţul de 238 de lire sterline (316 dolari), vor fi puse în vânzare pe 6 octombrie.

Organizatorii nu au anunţat numele artiştilor care vor avea statutul de headliner la ediţia din 2017. În acest an, cei trei headlineri de la Glastonbury au fost Muse, Coldplay şi Adele.

Înfiinţat de  Michael Eavis, Festivalul de la Glastonbury este un eveniment care se desfăşoară anual, timp de cinci zile, în regiunea South West, lângă Pilton, Anglia.

Glastonbury Festival a avut loc cu întreruperi din 1970 până în 1981; după 1981,  fost organizat în fiecare an.

David Bowie, The Who, The Kinks, T-Rex, Chemical Brothers, Massive Attack, Oasis, The Cure, Pulp, Radiohead, Robbie Williams, Blur, Manic Street Preachers, Pet Shop Boys, Rod Stewart, Franz Ferdinand, Paul McCartney, The Killers sunt doar câteva nume care au urcat pe scena de la Glastonbury. 

Mai multe pentru tine:
Oficiali ONU estimează că 670 de persoane au fost îngropate într-o alunecare de teren în Papua Noua Guinee
Alimentul care îți schimbă fizionomia: de ce apar erupții cutanate, roșeață și umflături
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Doi copii şi mama lor din Vaslui, arşi de flacăra produsă de o instalaţie cu care tatăl pârlea porcul în bătătură
Donald Trump, huiduit la Convenția națională a libertarienilor. „Dacă nu eram libertarian, acum sunt ”, a spus candidatul republican pentru Casa Albă
Raluca Bădulescu, datorii la întreținere. „Viciul” care a adus-o în această situație : „Pe zi umblu mascată”
Lucrările la Canalul Siret-Bărăgan încep în septembrie. Barbu: Nici înainte de 89 nu s-a irigat pe trei milioane de hectare
Viața de film a lui Jean Constantin, nemuritorul actor care a murit în urmă cu 14 ani: „Pe toată America nu dau eu Constanța mea“ VIDEO
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
INTERVIU Conf. dr. Marcian Manu, medic primar urologie la SANADOR: „Prostata poate fi un prieten, dar și un dușman dacă nu o investigăm“
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată